U bestelt hier direct bij Theo Broeren zelf
Gegarandeerd topkwaliteit canvas en frames
Gratis verzekerde verzending bij elk Giclée
Originele werken worden bezorgt en opgehangen door Theo Broeren zelf
U ontvangt altijd een echtheidscertificaat bij uw aankoop
Geen meerprijs voor kunst in opdracht

Kunst op maat

Kunst op maat zonder meerprijs!

Vindt u in de bestaande werken niet direct een kunstwerk dat volledig bij u past? Dat is geen probleem! Wij rekenen geen meerprijs voor het maatwerk, u betaalt het schilderij op basis van het formaat. Wilt u graag een bepaald schilderij in andere kleuren of meer hapjes en drankjes in het schilderij? Wilt u een familieportret met specifieke eigenschappen van u en de andere familieleden daarin verwerkt? Wij laten graag al uw wensen terugkomen in het schilderij.

Stappenplan voor kunst op maat

In een persoonlijk gesprek met Theo Broeren kunt u uw wensen aangeven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in het atelier van Theo Broeren zelf. Na het inventariseren van uw wensen zal Theo Broeren een schets maken en aan u voorleggen.

Wanneer de schets door u wordt goedgekeurd, zal Theo Broeren beginnen met het schilderen van de ondergronden. In deze fase kunnen altijd nog aanpassingen gedaan worden indien u nog niet 100% tevreden bent.

Na goedkeuring van de ondergronden zal Theo Broeren het schilderij helemaal afmaken met dikke pasta’s en vernis, zodat alle kleuren prachtig tot hun recht komen.

Uw schilderij zal persoonlijk bij u worden afgeleverd en opgehangen door Theo Broeren zelf.

Maak vandaag nog een afspraak!

Persoonlijke informatie
Copyright © 2018 Theo Broeren. Dé originele dikke dames schilderijen.